BUY NOW!!!

PRODUK INFO

TUDUNG LYCRA KOREA

Utk pengetahuan semua, material lycra ni 100% bergetah,sejuk, selesa, xpanas bila dipakai..ni..kebykan butik ternama menjual tudung dari jenis kain ini..malah artis2 pun gemar memilih pakaian dari kain ini kerana materialnyer yg sejuk/selesa..Dato Siti sendri pun memakai material yg same dlm video klip lagu yg menjadi tema SpaQ 2....selesa dan mudah!!Keistimewaan tudung ni..awningnyer panjg, cover pipi (spt gambar)..so sesuai utk semua especially yg bermuka ala2 bulat ..nmpk sesuai gitu..Jemput2..cuci mate ye..cara nak beli ade di pautan sebelah..

KOSMETIK MAC

MAC adalah makeup terkenal diseluruh dunia dan pertama kali ditemui di Toronto, Kanada pd tahun 1985. sampai saat ini, penjualan kosmetic MAC telah menjadi popular dengan harga yang sangat berpatutan dan unggul. MAC kosmetic di kedai online kami di tawaran istimewa sekarang, jangan berlengah lagi..
"Let us become beautiful together with our MAC cosmetics sale"

3 comments:

  1. harga untuk telekung tu tak der ker?

    ReplyDelete
  2. 100% Cotton Kasa Rubia

    Sulaman Bandung

    Harga Runcit : RM85/pcs

    Harga borong : RM300 for 6 pcs

    ReplyDelete
  3. mcm mana kita nak tau size tudung yg dijual kat sini yer

    ReplyDelete

Butik Kami

Butik Kami
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...